st g cennik galeria instruktorzy kontakt opinie o nas

26-07-2019 11:58 Arleta

Udało się! :) oba egzaminy za 1 razem. Polecam Wytwórnie Talentów a jako instruktora p. Alberta-najlepszy, opanowany, jeździ się w miłej atmosferze, bardzo dobrze wszystko tłumaczone, pokazane . Polecam i dziękuję! :)

06-03-2019 13:54 Andżelika

Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy - instruktor Pan Krzysztof bardzo cierpliwy, ma profesjonalne podejście do kursanta i nauka jest przyjemna i bezstresowa. Bardzo przyjemna atmosfera. Po tych jazdach doszkolających zdałam od razu. Szkoła naprawdę godna polecenia!!!

21.02.2019 22:15 Agnieszka

Wszystkim gorąco polecam Wytwórnię Talentów :) Z ta szkołą coś, co wydawało mi się niemożliwe, stało się rzeczywistością :) Dzisiaj zdobyłam upragnione prawko!! :) Dziękuję przede wszystkim mojej wspaniałej instruktorce Kasi Soczówce, która cały czas we mnie wierzyła! :) Dziękuję Ci Kasiu za Twoją cierpliwość do mnie. mega profesjonalizm, cenne wskazówki i życzliwość :*:* Serdecznie dziękuję także Panu Krzysztofowi za słowa otuchy w dniu zapisu zapisu na kurs oraz Panu Rafałowi za rzeczowe wykłady - teoria zdania bezbłędnie :) Jeszcze raz SZCZERZE wszystkim POLECAM!

17-02-2019 17:46 Patryk

Polecam tą szkołę jazdy. Praktyka i teoria zdane za pierwszym razem. A jazdy z panem Radkiem to czysta przyjemność.

13-02-2019 14:44 Kaśka (Katarzyna Wielka:))

Szkołę jazdy poleciła mi koleżanka, z którą się zapisałam na kurs i nie żałuję. Wykładowca Rafał dobrze tłumaczy. Instruktor, Pan Albert jest mega. Lepszego instruktora chyba nie ma :) Bardzo dobrze tłumaczy, do skutku wykonujemy manewr jeśli nie wychodzi. Dostosowuje się do kursanta, jest uczciwy. Podczas jazd jest dużo śmiechu, można porozmawiać o wszystkim i miło spędza się czas. Zadane za 3 razem. Polecam wszystkim tę szkołę jazdy i instruktora Alberta.

30-11-2018 06:13 Marcelina

Nie mogłam wybrać lepszej szkoły. Ciekawe wykłady i dostęp do dobrych testów, dzięki którym zdałam teorie bezbłędnie. Instruktor Radek Kutkowski najlepszy pod słońcem! Praktyka zdana za pierwszym również bezbłędnie w godzinach szczytu! Dziękuje z całego serca i szczerze polecam. Gdybym miała wybrać jeszcze raz wybrałabym na pewno tą szkołę.

27-11-2018 18:26 Paulina

Z czystym sumieniem polecam jako instruktora Jacka Mazura. Świetna atmosfera w aucie, wszystko wytłumaczone tak jak powinno być. Świetnie mnie doszkolił i to dzięki niemu zdałam! Polecam!

12-07-2018 07:21 Kuba

Witam bardzo polecam ta szkołę nauki jazdy , według mnie najlepsza szkoła.Polecam instruktora Michała zdane za 1 razem dzieki

19-06-2018 13:07 Dorota

Witam. Polacam Wytwórnię Talentów. To jedna z najlepszych szkół Wykłady prowadzone o ogromnej wiedzy profesjonalne szkolenie.Rafała Szatkowskiego,Jazdy z instruktorem doświadczonym,spokojnym,cierpliwie tłumaczy,pomaga rozwiązać problemy podczas jazdy. POLECAM Krzysztofa Kamińskiego

17-06-2018 07:58 RADEK

Z czystym sumieniem polecam Pana Jacka Mazura. Świetna współpraca

29-05-2018 18:51 Wiktoria

Cześć! Serdecznie polecam tą szkołę nauki jazdy! A w szczególności instruktora Radosław Kutkowski

19-12-2017 13:20 Agnieszka

Z czystym sumieniem Polecam Wytwórnię Talentów wszystkim niezdecydowanym! To najlepsza szkoła jazdy w Radomiu. Współpraca świetna. Pełen profesjonalizm. Indywidualne podejście do kursanta. Nauczą nawet najbardziej opornych, (zgodnie z zapewnieniem Pana Krzysztofa z dnia zapisu). Są w stanie wyszkolić osobę bez żadnego doświadczenia (dodam, że w wieku 40 plus) tak, że zdaje obydwa egzaminy za pierwszym podejściem. Zajęcia teoretyczne prowadzi pan Rafał. Warto z nich skorzystać, bo: jest miło, wesoło, a zdobyta wiedza bardzo się przydaje. Nie lada talentem pedagogicznym wykazał się w czasie mojego szkolenia Albert - Instruktor Doskonały, którego z tego miejsca serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Poza tym, że świetnie uczy, to jeszcze jest osobą bardzo rzetelną o wysokiej kulturze osobistej. Początkowy stres wynikający z braku jakichkolwiek umiejetności, potrafi zamienić w radość z jazdy. Szczerze polecam.

18-12-2017 18:05 Justyna

Polecam pana Mariusza Nowakowskiego ,wszystko co pisze w opisie instruktora to cała prawda.Jest to człowiek który jest opanowany i jazdy odbywają się bez stresów a przy tym nauczysz się manewrów i bezpiecznej jazdy w każdych warunkach. POLECAM

14-12-2017 16:11 Marcin

Witam.Chciałem pochwalić się że zdałem za pierwszym razem teorię 74/74 pkt i egzamin praktyczny w pierwszym podejściu.Dzięki Mariuszowi Nowakowskiemu i skrupulatnym wykładom Rafała Szalkowskiego.Mariusz perfekcjonista,ja nigdy nie jeżdzilem samochodem tylko podczas kursu.Prosiłbym o jakąś premię dla niego czy coś na regenerację zdrowotną bo namęczył się ze mną niemiłosiernie-).Pozdrawiam Marcin-spadochroniarz(,na pewno mnie skojarzy po tej działalności i potwierdzi,że chyba skróciłem mu życie naszym szkoleniem wspólnym-).) P.S Tak poważnie to świetny instruktor i poziom szkolenia WT bardzi rzetelny czego nie mogę powiedzieć o wielu innych szkołach.

27-11-2017 18:44 Natalia

Najlepsza szkoła jazdy! Cieszę się, że na Was trafiłam :) Polecam!

29-09-2017 16:05 Marcin

Nauczycieli jest wielu po tych surowych, wymagających i tych zabawnych, luźnych. Na szczęście w Wytwórni Talentów udało mi się trafić na tego, który posiada wszelkie te umiejętności, przykład definicji nauczyciela idealnego Mariusz Nowakowski ^^ Polecam zdane za pierwszym na łatwości :D

10-09-2017 20:38 Olga

Sugerując się dobrymi opiniami, zdecydowałam się na Wytwórnię Talentów, a teraz sama dodaję kolejny pozytywny komentarz. Bardzo sympatyczny i profesjonalny zespół, zaczynając od Kierownika Krzysztofa Kamińskiego, poprzez Rafała Szalkowskiego, prowadzącego zajęcia teoretyczne i oczywiście Jacka Mazura, który był moim instruktorem w praktyce. Pan Jacek jest zaangażowany i w bardzo dobry sposób przekazuję swoją wiedzę, a w razie potrzeby powtarza i tłumaczy do skutku. Udziela wielu wskazówek ułatwiających jazdę. Egzaminy zdane przy pierwszych podejściach. Pozdrawiam serdecznie Panów z WT!

08-09-2017 15:45 Wiktoria

Hej ! ☺ Serdecznie Wam polecam tą szkołę jazdy! Jestem na maxa zadowolona z nauki z Panem Jackiem. Wykazal sie wielką cierpliwoscia, sympatią i wiedzą, ktora doskonale wie jak przelac na ucznia :) Pełny profesjonalizm! NAJLEPSZA SZKOŁA W RADOMIU! Prawko co prawda zdane za 4 razem ale tylko z mojej własnej głupoty ☺

19-07-2017 11:38 Mateusz

Wielkie dzięki Albertowi zdałem na pierwszym razem. Naprawdę gorąco polecam !!

20-05-2017 21:40 Iwona

Polecam. Najlepsza szkoła w Radomiu. Mariusz jest profesjonalistą i bardzo cierpliwym instruktorem. Polecam.

18-05-2017 18:37 Ula

Najlepsza szkoła ! Pan Mariusz fenomenalny instruktor. Atmosfera na luzie, podejście profesjonalne no i wszystko zdane za pierwszym ! Taka szkoła i instruktor to gwarancja bycia dobrym kierowcą !

15-05-2017 15:12 Aneta

Witam chciałabym serdecznie podziękować instruktorowi Jackowi Mazurowi za cierpliwość i cenne rady w przygotowaniu do egzaminu państwowego.Jazda z nim to nie tylko nauka Ale i przyjemność .

04-05-2017 10:32 Baśka

wielkie dzięki dla instruktora pana Mariusza , bardzo spokojnego i wyrozumiałego. Ma wiele cierpliwości i celnie trafia do kursanta. Bardzo polecam.

28-01-2017 12:20 Aneta

Witam serdecznie.Chciałam podzielić się swoją opinią,że choć nie pobierałam nauk w szkole Wytwórni Talentów czego bardzo żałuję to miałam niezmierną przyjemność korzystać z dodatkowych lekcji u pana Jacka Mazura z tej że szkoły.Pan Jacek doskonale przygotował mnie do egzaminu,potrafił skorygować w krótkim czasie moje niedociągnięcia i braki które wyniosłam ze swojej szkoły nauki jazdy.Pan Jacek jest mistrzem w przekazywaniu swoich technik jazdy.Jestem mu niezmiernie wdzięczna,że mogłam w końcu zaliczyć egzamin po serii nieudanych próbach i porażkach.Jeszcze raz dziękuję panie Jacku jest pan mistrzem kierownicy i w tym co robi, myślę że z czasem nabiorę takiej pewności i precyzji na drodze jaką posiada pan.Dziękuję.

27-01-2017 15:48 Artur Kornacki

Witam wszystkich serdecznie. Kochani powiem szczerze jestem bardzo mile zaskoczony i wręcz w dniu dzisiejszym bardzo szczęśliwy a moja córka Ola jeszcze bardziej ponieważ zdała za pierwszym razem egzamin praktyczny w WORD Radom. A to wszystko zawdzięczamy wielkiemu profesjonalizmowi i wyjątkowemu darowi przekazywania wiedzy kursantom jaki posiada pan Jacek Mazur z Wytwórni Talentów. Córka chodziła na kurs do innej szkoły nauki jazdy ( przez moją wrodzoną kulturkę i bycie taktownym nie podam nazwy szkoły jedynie pozdrowię w tym momencie pana Rafała, który mam nadzieję przeczyta kiedyś ten komentarz i domyśli się o co chodzi). Przez 30 godzin jazd nie nabyła takich umiejętności w tamtej szkole jak u pana Jacka po 4 godzinach, które wykupiłem jej dodatkowo, ponieważ byłem pewny, że córka nie zda egzaminu. Panie Jacku wielki szacunek dla pana i pańskiej szkoły nauki Jazdy Wytwórnia Talentów. Z "czystym sumieniem" wszystkim chętnym chcącym zdobyć wielkie umiejętności i naprawdę nauczyć się jazdy na czterech kółkach a przede wszystkim zdać bez stresu egzaminy gorącą polecam Wytwórnię Talentów!!!!!!!!!

21-01-2017 21:24 Dawid

Witam. Brałem w tej szkole jazdy doszkalające - po dziesięciu latach od zdawania ostatniego egzaminu praktycznego. Jeździłem z Michałem, którego polecam. Profesjonalne podejście do kursanta. Objeździliśmy masę tras. Chłopak jest świetnie przygotowany jeżeli chodzi o znajomość tras egzaminacyjnych. Świetnie tłumaczy, jest aż nadto cierpliwy :) Dobry plac manewrowy, na którym można trenować, a także - jak to miało miejsce w moim przypadku - zapalić sobie fajeczkę i pójść w "krzaczki". Dzięki Jego naukom udało mi się zdać za pierwszym razem po tak długiej przerwie . Egz miałem 19 stycznia 2017 roku. Polecam i pozdrawiam człowieka, który miał dla mnie sporo cierpliwości :)

11-12-2016 08:38

Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu! Wszystko zdane za pierwszym razem ;) p. Mariusz jest świetnym instruktorem! Polecam :)

20-11-2016 11:28 Kinga

Fantastyczna szkoła, polecam Pana Mariusza, z którym świetnie się jeździło oraz rozmawiało, na spokojnie wszystko tłumaczył aż do skutku :) już mi brakuje jazd Lką

21-10-2016 05:55 Anita

Najlepsza Szkola Nauki Jazdy w Radomiu !Teoria zdana za 3 razem a praktyka za drugim razem .Moim instruktorem byl Rafał Lapka potrafil cierpliwie wytłumaczyć , udzielal przydatnych rad, ktore ulatwialy pozniejsze zdanie egzaminu .Chcialabym podziekoeac panu Rafalowi Lapce jak rowniez panu Krzysztofowi Kaminskiemu z ktorym jezdzilam 2 godziny przed egzaminem i panu Mariuszowi Nowakowskiemu z ktorym tez jezdzilam przed egzaminem , ktory udzielil wskazowek na co zeracac uwagę i na co uwazac.Polecam ta szkole ucza na wysokim poziomie !

15-10-2016 20:30 Wiktoria Bekham ;)

Pan Albert, najlepszy instruktor na świecie! Praktyka zdana za pierwszym razem, serdecznie polecam!

28-09-2016 12:44 Anna

super szkoła, dzieki p. Mariuszowi zdalam wszystko za pierwszym razem a tak masakrycznie sie balam wiec polecam :)))

28-09-2016 06:12 Ania

Polecam wszystkim szkołę jazdy Wytwórnia Talentów, w szczególności pana instruktora Jacka, który wytłumaczy wszystko do skutku. Jazdy w przyjaznej atmosferze. Wszystkie manewry zostały przećwiczone, a jazdy odbywały się w strefie egzaminacyjnej. Egzamin praktyczny zdany :)

27.09.2016 13:29

Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu, teoria i praktyka za pierwszym razem :D

19-09-2016 16:03 Aneta

Witam, gorąco polecam Wytwórnię Talentów-najlepsza szkoła jazdy w Radomiu! :) Szczególne podziękowania dla Pana Mariusza Nowakowskiego, idealny Instruktor. Bardzo dobrze tłumaczy,wyjaśnia i nie denerwuje się:). Atmosfera w aucie bardzo przyjemna, gdy popełniałam jakieś błędy Pan Mariusz wszystko mi na spokojnie tłumaczył i jechaliśmy dalej:) Do egzaminu przygotował mnie perfekcyjnie-zdane za pierwszym razem:) POLECAM WYTWÓRNIĘ TALENTÓW!!! :)

07-08-2016 07:26 Anna

Witam, gorąco polecam ta szkołę. Miałam ogromną przyjemność jeżdżenia z właścicielem, panem Krzysztofem. Na pięciu godzinach jazd doszkalających nauczył mnie tego, czego nie nauczył mnie instruktor na podstawowym kursie w innej szkole! Super fachowiec, maksymalnie cierpliwy, wyrozumiały, opanowany, spokojny. Dzięki niemu zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem! Jazdę egzaminacyjną miałam dokładnie taką samą jaką jeździłam z panem Krzysztofem. Żałuję, że nie robiłam u nich całego kursu. Oszczędziłabym sobie czasu, nerwów i dodatkowych kosztów. Polecam wszystkim, jak prawo jazdy to tylko w Wytwórni Talentów!!! :)

08-07-2016 06:41 Karolina

Gdybym jeszcze raz miała wybierać, ponownie padłoby na Wytwórnie Talentów bo jak sie okazało nazwa szkoły zobowiązuje! :) polecam każdemu! Egzaminy juz pozdawane a tęsknota za L-ką pozostała ;) pan Rafał Łapka był najlepszym instruktorem i wykładowcą pod słońcem :)

22-06-2016 17:28 Adam

Co tu dużo gadać, teoria i praktyka zdana za 1 razem, świetni instruktorzy a w szczególności polecam Rafała Szalkowskiego.

15-05-2016 13:07 Paulina

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego, miła atmosfera na wykładach. Szczególne podziękowania dla najlepszego instruktora, pana Mariusza Nowakowskiego, za cierpliwość i ogromne zaangażowanie w pomoc przy zdawaniu egzaminu praktycznego :) Zero stresu, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. Polecam Wytwórnie każdemu.

17-03-2016 18:16 Ola

Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy w Radomiu! Teoria zdana za pierwszym 74/74, praktyka za drugim. Pan Albert to najlepszy instruktor na świecie! :) Bardzo cierpliwie, dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy, ćwiczyliśmy wiele trudniejszych dla mnie rzeczy aż do skutku. Dziwię się, że wytrzymał ze mną, jak tylko zrzędziłam, że trudne, że nie umiem, że nie zdam.. :D A jednak zdałam i to tylko dzięki niemu! Ma anielską cierpliwość, serio ;) Atmosfera w aucie super, zero stresu, jazdy z nim to czysta przyjemność. :) Nie traćcie czasu w innych szkołach, POLECAM WYTWÓRNIĘ TALENTÓW!

16-03-2016 17:25 Kacper

Wielkie podziękowania dla najlepszego instruktora Mariusza Nowakowskiego z którym jazda staje się przyjemnością, a egzamin praktyczny to czysta formalność. Znakomite przygotowanie teoretyczne przez Rafała Łapkę pozwoliło zdać teorię już za pierwszym razem. Szkoła okazała się znakomitym wyborem i mogę polecić ją wszystkim przyszłym kierowcom.

16-03-2016 06:45 Damian

Bardzo dobry instruktor Albert .Zdane za pierwszym polecam

10-03-2016 07:58 Kuba

Chciałbym podziękować Wytwórni Talentów za bardzo dobre przygotowanie do egzaminów które zostały zdane bezbłędnie i za pierwszym razem. :) Kiedy na samym początku zapisujemy się do szkoły, już wtedy można odczuć że nie jesteśmy tylko kolejnym kursantem ale osobą na której ośrodkowi zależy. :) Ja zapisując się tydzień później niż wyznaczona data rozpoczęcia kursu, nie musiałem na własną rękę załatwiać badań lekarskich. Wielkim plusem jest również to że nawet po nie zapłaceniu całej kwoty za kurs od razu, przystępujemy do jazd. Na zajęciach teoretycznych nie można się nudzić, jest bardzo fajna atmosfera, nie jest to sztywny wykład na temat ruchu drogowego ale w ciekawy sposób prowadzone zajęcia połączone z humorem :) Kiedy przystępujemy już do jazd, zwracana jest duża uwaga na kluczowe elementy występujące później na egzaminie, moim instruktorem był pan Rafał Łapka, jeżeli miałem jakieś pytania potrafił wytłumac zyć dokładnie o co chodzi, udzielał przydatnych rad które ułatwiały późniejsze zdanie egzaminu, Za kierownicą L'ki można było się poczuć jak w normalnym samochodzie :)Ważnym elementem jest również nasz własny wkład w jazdy, musimy również dać trochę od siebie podczas jazd, co skutkuje potem odebrania prawa jazdy za pierwszym razem :) Chciałbym jeszcze raz podziękować panu Rafałowi jak i również panu Krzysztofowi Kamińskiemu z którym jeździłem na ostatnich dwóch godzinach przed egzaminem, który jeszcze raz przypomniał na co uważać i zwracać uwagę. :)

02-03-2016 16:12 Piotr S.

Świetne przygotowanie do teorii i praktyki, egzaminy zdane. Polecam wszystkim Wytwórnię Talentów ;)

04-02-2016 23:32 Weronika

Egzamin z teorii zdany na maksymalną ilość punktów za pierwszym razem! Praktyka za drugim tylko ze względu na stres za pierwszym... Profesjonalne przygotowanie i podejście do kursantów! Mimo że egzamin zdałam dwa miesiące temu wciąż korzystam z rad i uwag p. Mariusza! A wykłady prowadzone przez p. Rafała to bajka! Polecam komu się tylko da :)

04-02-2016 15:33 Dawid

Profesjonalne przygotowanie do teorii i praktyki, miła atmosfera na wykładach u p. Rafała i podczas jazd z p. Albertem. Gorąco polecam WYTWÓRNIĘ TALENTóW!!!

02-02-2016 12:36 Justyna

Ogromne podziękowania dla instruktora Mariusza Nowakowskiego za profesjonalne przygotowanie do egzaminu, wyrozumiałość, miłą atmosferę, cierpliwe tłumaczenie rzeczy trudnych i łatwych :). Wiele cennych wskazówek i nieustanne powtarzanie szczegółów związanych z jazdą okazało się bardzo skuteczne. Dziękuję :)

28-01-2016 14:21 Jakub

Gorąco polecam szkołę jazdy Wytwórnia Talentów! Mnóstwo cierpliwości ze strony instruktorów, zero strofowania, zero stresu i mnóstwo przyjemnie spędzonego czasu! Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem ! Z całego serca polecam!

15-01-2016 19:23 Anka

Czy ja jestem wielka hyyy raczej nieee ... ale z pewnością są Wielcy instruktorzy z Wytwórni Talentów Rafał Łapka,Rafał Szalkowski i Jacek Mazur od których miałam przyjemność nabyć wiedzę z zakresu techniki kierowania samochodem oraz zasad aby bezpiecznie poruszać się po drogach. Ogromnie dziękuje Rafałowi Łapka za profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego to prawda ze Rafał to anioł potrafi psychologicznie dotrzeć do kursanta a nauka jazdy z nim to czysta przyjemność, dziękuje za udzielenie mnóstwa przydatnych uwag . Ogromnie dziękuję Jackowi Mazur nauka z nim to wyrobienie dobrych nawyków...Ogromnie dziękuje Mojemu instruktorowi Rafałowi Szalkowskiemu. Rafał to oaza spokoju i cierpliwości Dziękuje Rafał wierzyłeś we mnie bardziej niż ja w siebie nauczyłeś mnie profesjonalnie prowadzić samochód......„Tak w prawo w prawo a później w lewo???...!!!! „.A parkowanie czy zawracanie po prawej w bramie to teraz dla mnie pestka .I ZAWSZE BĘDĘ JUŻ PAMIĘTAĆ ZE TRZEBA WALCZYĆ DO KOŃCA . Serdecznie pozdrawiam pana Krzysztofa Kamińskiego GRATULUJE PROFESJONALNEJ KADRY NAUCZYCIELI.

18-12-2015 19:50 Artek

Polecam najlepszą szkołę nauki jazdy jaką jest Wytwórnia Talentów. Fachowa pomoc w formalnościach, najlepsze wykłady, z których można się wiele nauczyć prowadzone w zabawnej atmosferze przez pana Rafała. ;) No i oczywiście jazdy przebiegające mile i za szybko, bo na końcu okazuje się, że jeszcze chętnie by się po jeździło jeszcze trochę z najlepszym instruktorem jakim jest Ernest ;) Jazdy przebiegły w wesołej i luźnej atmosferze, bez jakiegokolwiek stresu ;) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę ;)

17-12-2015 11:15 Paulina

Szkola jazdy godna polecenia, a dzięki p.Albertowi praktyka zdana za 1 :)

04-12-2105 19:02 Agnieszka

Najlepsza szkoła jazdy jaką można sobie wyobrazić:) Rafał Łapka instruktor marzeń :) anioł nie człowiek ostoja spokoju dzięki Rafałowi egzamin zdany za pierwszym razem.Nauczy i wytłumaczy bez stresu i dzięki takim ludziom jak Rafał człowiek odzyskuje wiarę w siebie :) Dziękuję Rafał !!!!!!

04-12-2015 17:14 Marek

Polecam Wytwórnie Talentów egzamin praktyczny zdany bez zbędnego stresu, za pierwszym razem (02.12.2015), dzięki dobremu przygotowaniu polecam instruktora Rafała.

04-12-2015 14:39 Szymon

Cóż długo gadać, szkoła jazdy najlepsza, jak najbardziej polecam! A w szczególności Pana Rafała z którym zarówno wykłady jak i jazdy sprawiły ze zdałem wszystko za pierwszym:) Polecam!

03-12-2015 16:34 Marta

Najlepsza szkoła jazdy!. Jeżeli ktoś szuka dobrego instruktora, który wytłumaczy i nauczy wszystkiego, to polecam Jacka. Miał do mnie dużo cierpliwości i nauczył mnie wszystkiego co mi było dzisiaj potrzebne na egzaminie. Oczywiście zdałam :-) Jacek jesteś zajebistym instruktorem!

03-12-2015 08:47 Iza

Moja historia jest bardzo długa:) żeby zdać egzamin musiałam się bardzo namęczyć.Po ukończonym kursie w pewnej szkole nauki jazdy poszłam na egzamin, okazało się że niczego mnie tam nie nauczono. Po kilku nieudanych podejściach przypadkiem trafiłam na WYTWÓRNIĘ TALENTÓW.Moim trudnym przypadkiem zajął się Jacek. Nauczył mnie co to znaczy jeździć samochodem, wyjaśnił mi wszystko od A do Z,jest cierpliwy, konkretny i bardzo uprzejmy,pełny profesjonalizm,egzamin zdany 30 listopada 2015. Każdemu będę polecała tą szkołę jazdy, dzięki Jacek:))

01-12-2015 18:19 Ewelina

Bardzo polecam wszystkim Wytwórnię Talentów, a w szczególności sympatycznego instruktora Ernesta :) 30 godziny minęło nie dość, że bardzo szybko to tez i w bardzo przyjemnej atmosferze. Teoria jak i praktyka zdana oczywiście za pierwszym razem. Gorąco polecam! :)

30-11-2015 12:05 Michał

Polecam tę szkołę, serdecznie polecam również pana Alberta, świetna atmosfera podczas jazd, zdane za 1 ;)

30-11-2015 10:56 Jacek

Przyjechałem do Radomia na egzamin, nie znając miasta po 2 godzinach z Panem Krzysztofem, praktyczny za 1 razem. Dodam, że nie tylko przygotowanie techniczne jeśli chodzi o prowadzenie samochodu i zachowanie na drodze. Kapitalne zwłaszcza rady dotyczące tego jak zachowywać się na egzaminie i poradzić sobie ze stresem i sztuczkami egzaminatora. PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU! GORĄCO POLECAM!!!

27-11-2015 19:47 Dawid

Wytwórnia Talentów? Hmm... Jeżeli chcesz mieć pewność, że zdasz i teorię i praktykę, to jak najbardziej polecam tę szkołę, gdyż lepszej na pewno nie znajdziesz :D Atmosfera świetna :D A szczególnie chciałbym podziękować Panu Jackowi, gdyż jest to świetny instruktor i żaden inny nie może się z nim równać :D Świetnie mi się z nim jeździło w przemiłej i przezabawnej atmosferze :D Pan Jacek wiele mnie nauczył i wiele mu zawdzięczam :D Naprawdę wspaniale mnie przygotował do egzaminu i jeszcze bardzo chciałbym mu podziękować za wszystko :D Pozdrowienia Jacek :D

26-11-2015 15:53 Krzysztof

Z czystym sercem polecam Pana Ernesta :)

26-11-2015 10:16 Paweł

Polecam tą szkołe, praktyka za 1 razem. Pozdrowienia dla Pana Alberta swietny instruktor.

25-11-2015 15:22 Sebastian

Polecam :) Teoria i praktyka za pierwszym :) Pozdrowienia dla Pana Jacka :) Najlepszy instruktor :D

22-11-2015 19:49 Kuba

Polecam Wytwórnię Talentów :) Do teorii i praktyki przygotują w 100%. Szczególne podziękowania dla Pana Alberta :)

20-11-2015 08:25 Karolina

Wytwórnia Talentów to niesamowita szkoła.Teoria przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze, wszystko omówione, nie zabrakło również poczucia humoru na zajęciach. Szczególne podziękowania dla Pana Alberta, za cierpliwość, profesjonalizm i doświadczenie. Tłumaczył każdy błąd,omawiał, powtarzał aż do skutku, ze stoickim spokojem. Przygotowanie do egzaminu 100%, trasy, manewry itp. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam Wytwórnię Talentów !! Najlepsza szkoła bez wątpienia :) !

18-11-2015 19:14 Sara

Wytwórnia talentów:) polecam osobiście tą szkołe, nie znam lepszej.Teoria i jazdy przeprowadzane są w miłej atmosferze,100% przygotowania

11-11-2015 15:05 Adrian

Witam. W 100% polecam Wytwórnie Talentów i serdecznie dziękuję za mega profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Szczególne podziękowania dla Pana Alberta za super atmosferę, bezstresową naukę i tyle cierpliwości:) Pozdrawiam:) Adrian

27-10-2015 17:19 Leszek K.

Polecam naprawde bardzo dobra szkoła jazdy Jacek z Akademickiego super nauczyciel pozdrawiam

06-10-2015 19:59 Adrian G.

Tylko i wyłącznie Wytwórnia Talentów! Świetna atmosfera, wspaniali ludzie :) Polecam pana Alberta! Najlepszy instruktor na świecie :)

25-09-2015 07:24 Anna

Wytwórnia Talentów - na myśl o szkole oho dopiero zrobią ze mnie talent hah ;) Szkoła którą się ceni 1. za profesjonalne zajęcia teoretyczne 2. wszelkie formalności z Panem Krzysztofem to sama przyjemność 3. za cierpliwość do kursantów 4. za ład i porządek w samochodach 5. bardzo dobre podejście do kursantów 6. z zaskoczeniem za przewidywalność co też kursant może wyczynić a różnie to bywa ;) a to bardzo ważna cecha 7. za bezstresową atmosferę, na pierwszym spotkaniu z instruktorem stresie mówimy baj baj ;) co później procentuje na egzaminie. Można odważyć się powiedzieć że najlepiej wydane pieniądze w moim życiu elegancko, profesjonalnie, z humorem, jazda w Wytwórni Talentów to sama przyjemność rzadko się spotyka takich ludzi ;) Pozdrawiam Serdecznie Pana Alberta z którym wszystko przemęczyliśmy i robiliśmy aż do bólu aż wszystko wejdzie w krew a na egzaminie nie było najmniejszego problemu ;)

17-09-2015 20:09 Anita

Witam, polecam Wytwornie Talentow w 100%. i przygotowanie teori i praktyki

12-09-2015 15:58 Ewelina

Polecam wszystkim Wytwórnię Talentów! Wykłady prowadzone bardzo zrozumiale w przyjaznej i miłej atmosferze. Ogromne podziękowania kieruje do mojego Instruktora, który przetrwał ze mną 30 godzin jazd :) Pan Rafał Szalkowski jest osobą bardzo ciepłą, sympatyczną a przede wszystkim cierpliwą. Wiem, że czasami nie było łatwo ale dziękuję za każdą godzinkę na drodze :)

08-09-2015 19:54 Aleksandra B.

Wytwórnio! Zrobiliście ze mnie niezły talent :) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, teoria za drugim. Pan Rafał bardzo ciekawie prowadził zajęcia teoretyczne, z humorem i dobrym podejściem :) Szczególne podziękowania dla Pana Alberta, anioł nie człowiek z ogromną cierpliwością, uczciwy, rzetelny instruktor, przygotował mnie najlepiej jak się dało. Dzięki Albert !!! Teraz już mam odwagę wyjechać na drogę.

07-09-2015 16:01 Patryk

Polecam WT! Teoria i praktyka zdane za pierwszym podejściem. Szczególnie polecam Pana Alberta. Dzięki wielkie! :D

05-09-2015 21:48 Kamila

Bardzo polecam szkołę Wytwórnia Talentów!!!! Szczególnie polecam Instruktora Jacka:) Bardzo cierpliwy, wszystko dobrze wyjaśniał wszelkie moje watpliwości. Dzięki Niemu zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem. Bardzo dziękuję Jacku!!!! Gorąco polecam!!!

25-08-2015 13:01 Roxana

Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu! Teoria zdana za pierwszym razem na 100%, tak samo jak praktyka, egzaminator nie miał żadnych zastrzeżeń. Bardzo dziękuję panu Mariuszowi za świetne przygotowanie do egzaminu, wszystko dokładnie mi wytłumaczył, do tego świetna atmosfera podczas jazd :) Polecam Wytwórnię Talentów każdemu !! :)

24-08-2015 16:15 Sebastian

Polecam tą szkołę, a w szczególności instruktora Pana Alberta, spokojnie i zrozumiale tłumaczył błędy które popełniałem, abym mógł bez problemu zdać za 1 razem :) U niego godzina trwa pełne 60minut, nie ma żadnego skracania i to się chwali.

06-08-2015 09:10 Piotr

Polecam WT!! Szczególnie dziękuje Panu Albertowi za świetne przygotowanie, jeszcze tego samego dnia co miałem praktykę jeździliśmy tymi samymi trasami co później na egzaminie. A jazdy z nim to była przyjemność, mega cierpliwy i z świetnym poczuciem humoru :D

04-08-2015 18:11 Paweł

teorie zdałem za pierwszym razem, dzieki stronie poleconej przez Alberta, jest bardzo dobra , Poleca... Dziś miałem praktyczny egzamin który zdałem co prawda za drugim razem ale duzo dały mi lekcje w wytwórni Talentów :) Dzieki Wielkie Albert i polecam tego instruktora :) Pozdrawiam Paweł :)

24-07-2015 12:34 Ania

Bardzo polecam szkołę Wytwórnia Talentów. Dziękuję Mariuszowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Zdałam za drugim razem i jak powiedział Mariusz "Najlepsi zdają za drugim razem". Polecam każdemu tą szkołę.

24-07-2015 07:14 Kaśka

Bardzo gorąco polecam Wytwórnie Talentów a szczególnie instruktora Alberta, który ma naprawdę wiele cierpliwości i wyrozumiałości dla kursantów. Pełen profesjonalizm naprawdę polecam

11-07-2015 12:26 Magdalena

właśnie zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, po przerwie 7 letniej od zakończenia kursu, bardzo dziękuję Panu Krzysztofowi za jazdy doszkalające które były naprawdę super, dziękuję za cierpliwość dzięki temu nie było stresu , egzamin zdany bezbłędnie. Naprawdę polecam wszystkim stresującym się.

07-07-2015 21:24 Luśka

Gorąco polecam! Pan Albert super Instruktor. Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze, świetne przygotowanie do egzaminu, wszystko dobrze wytłumaczone oraz niesamowita cierpliwosc :-)p Egzamin praktyczny trasami dobrze mi znanymi, zdany bez problemu, teoria również za pierwszym razem. Chętnie wybralabym się jeszcze raz na ten kurs :-)

15-06-2015 17:02 AGNIESZKA

Polecam wszystkim WYTWÓRNIE TALENTÓW Teoria przekazana przez Rafała profesjonalnie ale i z humorem Dzięki Albert za przygotowanie do egzaminu za cierpliwość i wyrozumiałość

06-06-2015 14:31 MAŁGORZATA

GORĄCO POLECAM WYTWÓRNIE TALENTÓW Z RADOMIA FAKT ZE MIAŁAM JAZDY DOKSZTALAJĄCE U NICH ALE ONI W 8 GODZIN NAUCZYLI MNIE TEGO CO POPRZEDNI OŚRODEK MNIE NIENAUCZYŁ W 30 GODZIN ! PAN MARIUSZ I ERNEST TO NIEBO A ZIEMIA Z POPRZEDNIMI INSTRUKTORAMI JAZDY ! DZIEKI ERNESTOWI Z KTÓRYM OSTATNIO JEŻDZIŁAM ZDAŁAM EGZAMIN NA PRAWKO TAK BARDZO POZYTYWNIE MNIE NASTAWIŁ CO DO EGZAMINU ZE WSZYSTKIE NERWOWE STANY MI ODESZŁY ! DZIEKUJE PANU MARIUSZOWI A ZWŁASZCZA ERNESTOWI ZA CIERPLIWOŚĆ I DOKŁADNE WYTŁUMACZENIE EGZAMIN ZDAŁAM DNIA 2 CZERWCA 2015 r DZIĘKUJE WAM ZA DOBRE POPROWADZENIE MNIE ! POZDRAWIAM WAS GORĄCO :) :) :)

26-05-2015 17:41 Honorata

Polecam Wytwórnię Talentów! Najlepsza szkoła nauki jazdy!

21-05-2015 12:38 WIKTORIA

POLECAM , SUPER SZKOŁA

30-04-2015 13:42 Damian

polecam wytwórnie talentów. Najlepsza szkoła nauki jazdy na świecie. Zdałem egzamin za pierwszym razem. DZIEKUJE Panu Albertowi za świetne przygotowanie.

30-04-2015 08:27 Monika P.

Właśnie zdałam egzamin praktyczny i jestem w siódmym niebie!! Co prawda za drugim razem (teoria za 1) ale to była moja wina bo ze stresu za pierwszym razem na placu uderzyłam w słupek ;p Dzisiaj się spięłam, mąż dał kopa i poszło!! :) P.S. Bardzo dziękuję Rafałowi Łapce za mega interesujące wykłady - rewelacyjny człowiek! oraz Rafałowi Szalkowskiemu za 30 godzin męki ze mną :) Polecam Rafała Sz. Perfekcja i profesjonalizm w każdym calu. I bezkres cierpliwości. A przy tym duża kultura osobista i opanowanie. Taki ze mnie talent wytworzyliście :))

29-04-2015 13:12 Małgosia W

Polecam Wytwórnię Talentów. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Rafała to sama przyjemność , potrafi przekazać wiedzę teoretyczną w profesjonalny sposób. A odnośnie instruktorów to polecam Pana Alberta to profesjonalny instruktor z ogromną cierpliwością i wyrozumiałością , jego podejście do kursanta bardzo pozytywnie zmienia podejście do prawa jazdy.Praktyka z Panem Albertem to sama przyjemność. Wytwórnia Talentów to szkoła bardzo profesjonalna i uczciwa. Serdecznie wszystkim POLECAM !!!!

28-04-2015 20:25 Karolina

Bardzo gorąco polecam Wytwórnie Talentów. Zajęcia teoretyczne z panem Rafałem przebiegają w miłej i bardzo sympatycznej atmosferze.Natomiast praktyka z Ernestem to czysta przyjemność, 30 godzin można spędzić w bardzo przyjaznej i miłej atmosferze i to prawda, że kursanci żałują, że jazdy z tak, wspaniałym instruktorem dobiegają nieubłaganie ku końcowi.Po 30 godzinach okazuje się,że jazda samochodem jest czysta przyjemnością. Wszystko zdane, a praktyka nawet za pierwszym razem. Gorąco polecam!

23-04-2015 13:10 Piotr

Wszystko zdane za pierwszym razem, a przyszedlem z wiedza zerowa, mysle ze to mowi samo za siebie.

21-04-2015 14:15 Ania

serdecznie polecam WT! :-) Pan Rafal wydaje sie byc stworzony do wykladania teorii. Na wykladach zawsze panowala mila, luzna atmosfera. Jezdzilam z Panem Mariuszem . Podziwiam go za cierpliwosc do mnie. Jazdy byly przyjemne, zawsze mozna bylo sie posmiac :D wszystko zdane za pierwszym razem bez zadnych problemow!

09-04-2015 16:23 Małgośka

Polecam szkołe i instruktorów. Mariusz i Jacek to super intruktorzy, wytłumaczą, doradzą, a ich cierpliwosc graniczy z cudem. Każdemu będe polecać ich szkołe :) :]

09-04-2015 12:34 Damian

Serdecznie polecam Wytwórnię Talentów. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, świetna atmosfera, przekazane informację były bardzo zrozumiałe i wszystko perfekcyjnie bez jakichkolwiek problemów. Praktyki spędziłem w miłej atmosferze ale i z poczuciem humoru. Pełen profesjonalizm Gorąco Polecam !

07-04-2015 11:28 Wiktoria

Najlepsza szkoła w mieście! Teoria z Rafałem - wszystko przekazane zrozumiale, dokładnie, ale i z humorem. Niezapomniane jazdy z Ernestem to czas, w którym poczujesz się pewnie na drodze i spędzisz 30 godzin w świetnej atmosferze :) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem, a to mówi samo za siebie. Zdecydowanie polecam! ;)

06-04-2015 21:28 Ewelina

Z całego serca polecam szkołę jazdy Wytwórnie Talentów! Zajęcia teoretyczne z panem Rafałem to czysta przyjemność, z kolei instruktor Ernest to anioł, który z najbardziej zestresowanego kursanta potrafi zrobic świetnego kierowce! Wszystko zdane za pierwszym, szkoła, wykłady i instruktorzy na plus! Polecam gorąco

28-03-2015 13:09 Krzysiek S.

Polecam instruktorów z Wytwórni Talentów. Po 3 niezaliczonych podejściach w Wawie i 2 latach przerwy, 7 godzin z p.Krzysztofem i p.2 godzinach z p.Mariuszem prawko zdane za pierwszym podejściem i to praktycznie bezbłędnie. Pełen profesjonalizm w stosunku do kursantów. Gorąco polecam!

23-03-2015 14:44 Ernest

Egzamin zaliczony pozytywnie i to za pierwszym razem ;-) Dzięki Albert :-)

25-02-2015 15:33 Martyna

Pan Rafał i Pan Mariusz są cudotwórcami! Wszystko zaliczone za pierwszym razem. Teoria idealnie wyłożona. Praktyka w zabawnej atmosferze, Pan Mariusz potrafi swoimi sposobami zmotywować nawet najbardziej opornych :D Wytwórnię Talentów polecam z pełną odpowiedzialnością :)

19-02-2015 10:44 Karol Pasek

Szok i niedowierzanie! Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem! Szedłem do Wytwórni Talentów z przekonaniem o braku jakiegokolwiek talentu w kwestii jazdy samochodem. Tymczasem panu Albertowi udało się z takiego "zdolniachy" jak ja wyszlifować diament(tak, wiem - skromny jestem:D). Z kolei teoria wyłożona przez pana Rafała w sposób przyjazny, ze szczególnym zwróceniem uwagi na najistotniejsze kwestie pozwoliła zaliczyć teorię za pierwszym razem na maxa. Ogólnie - miła i przyjazna atmosfera, pomoc w załatwieniu formalności, uczciwe podejście do kursantów(a z tym gdzie indziej bywa różnie). POLECAM tę szkołę z czystym sumieniem.

17-02-2015 19:47 Magda

Serdecznie polecam Wytwórnie Talentów. Miła obsługa, szybkie i bezproblemowe załatwianie formalności i bardzo dobrze poprowadzona teoria. Praktyka z najlepszym instruktorem jaki mógł się trafić, czyli Mariuszem. Potrafi wszystko dobrze wytłumaczyć, bezstresowo i profesjonalnie. Nawet opornych i nie mających wcześniej żadnego kontaktu z jazdą, potrafi wyszkolić na dobrych kierowców. Godziny upływają w świetnej atmosferze, więc zdecydowanie polecam. :)

03-02-2015 20:46 Emil

03.02.2015 Egzamin zaliczony jest pozytywnie. Podziękowania dla instruktorów: Mariusz Nowakowski oraz Albert Popkow za poświęcony czas i cierpliwość z Wytwórnia talentów w Radomiu, Polecam serdecznie.

23-01-2015 19:44 Monika

Jak najbardziej polecam! Bardzo dobre przygotowanie pod względem teoretycznym a jeszcze lepsze pod względem praktycznym.Ogromne podziękowania dla Pana Krzysztofa i Pana Mariusza.Dziękuje bardzo.:)

21-01-2015 18:25 Patrycja

Pan Albert NAJLEPSZY! Świetne przygotowanie w dość krótkim czasie,miła i przyjemna atmosfera ;) Dokładnie omówione i przejeżdżone trasy egzaminacyjne.Jazdy będę wspominała zawsze z uśmiechem na twarzy! Polecam REWELACJA :)

15-01-2015 13:51 Tomasz

Muszę coś skrobnąć w ramach podziękowań za szybkie przygotowanie do zdanego przy pierwszym podejściu egzaminu praktycznego. Odniosłem wrażenie, że podczas sześciu godzin jazd doszkalających z panem Krzysztofem dowiedziałem się więcej niż w trakcie pełnego kursu w... innej radomskiej szkole. W pełni profesjonalne podejście od strony technicznej. Pan Krzysztof to chodząca mapa drogowa. Poprowadzi drogami, na których często odbywają się jazdy egzaminacyjne, wskaże miejsca szczególnie kolizyjne i niebezpieczne z perspektywy kierującego a nawet zwróci uwagę na czas świecenia się zielonej strzałki na ul. Toruńskiej :-D. Krótko mówiąc: ogromna wiedza na temat automobilizmu. Bardzo podobało mi się indywidualne podejście do klienta. Poznałem swoje słabe strony, których nie byłem do końca świadomy. Co mnie pozytywnie zaskoczyło to zaplecze pedagogiczne jakim może się pochwalić Pan Krzysztof. Mógłby spokojnie się przebranżowić na psychologa w każdej chwili :-). Nie demotywuje ucznia za kółkiem a wręcz odwrotnie, bo stara się go podnieść na duchu. Wszystkim, którzy szukają bezstresowej atmosfery, która również dla mnie była głównym wyznacznikiem przy wyborze instruktora, szczerze polecam WT. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

15-01-2015 7:50 Emila

Bardzo dobra szkoła, polecam w 100%. Teoria w miłej atmosferze, a jazdy z panem Jackiem to sama przyjemność, wykazał się dużą cierpliwością nawet dla trudnego ucznia, egzaminy zdane za pierwszym razem :)

10-01-2015 8:57 Sabina

Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu!! Serdecznie polecam wykłady teoretyczne z Panem Grześkiem - konkretnie i na temat. A jazdy z Panem Rafałem i Jackiem to sama przyjemność i później nawet najgorszy egzaminator z WORD'u niczym nie zaskoczy! Gorąco polecam! :-)

08-01-2015 18:08 Mr

Serdecznie polecam WT, szybko i bez problemów, miła atmosfera zarówno na wykładach jak i na jazdach. ;)

03-01-2015 09:16 Monika

Dzięki panu Jackowi , który mnie błyskawicznie doszkolił , zdałam wczoraj egzamin. Ludzie , nie ma sensu szukać innych szkół! Ta jest cudowna! Pan Jacek doskonały! Polecam!

30-12-2014 18:59 Dzasta

W 100% POLEEECAM !!!! Moim instruktorem był pan Jacek . Instruktor bardzo dobrze uczy jeździć energicznie , bez spowalniania ruchu oraz wszystko tłumaczone bezbłędnie. Bezstresowa jazda z poczuciem humoru :) Polecam z czystym sumieniem :) Pozdrawiam :)

19-12-2014 12:08 A...

Dziękuję Wytwórnio za rewelacyjne przygotowanie do egzaminów!! Jazdy z Panem Albertem to sama przyjemność:D zawsze będę bardzo miło wspominać godziny spędzone na nauce jazdy:D będzie mi ich bardzo brakować.. Polecam wszystkim!!!

15-12-2014 09:45 Bartłomiej

Serdecznie polecam WYTWóRNIĘ TALENTóW :) Wszystko zdane za pierwszym razem :) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Radomiu ! :)

18-11-2014 12:59 Dawid

Polecam Wytwórnie Talentów!!! To szkoła jazdy na najwyższym poziomie. Teoria to przekazanie wiedzy z odrobiną humoru i zabawy. Na prawdę polecam i zachęcam do wyboru tej szkoły :)

12-11-2014 17:30 patro

Polecam WT teoria w fajnej atmosferze a jazdy z P.Albertem to super sprawa;)

04-11-2014 11:57 Agnieszka

Serdecznie polecam tę szkołę, Polecam szczególnie p. Alberta. No normalnie anielska cierpliwość.:-) Pozdrawiam

23-10-2014 13:59 Ania:P

Serdecznie polecam te szkole ,super atmosfera ,bardzo dobrze wykfalifikowany personel:)Szczegolnie pan Mariusz ktory wytrzymal ze mna 30 godzin:) Bardzo mily super tlumaczy, jazdy byly dla mnie przyjemnoscia:P Ps.Nigdy nie krzyczy:)) Super naprawde dziekuje i polecam te szkole:)

18-10-2014 18:21 Artur

Bardzo polecam WT. To szkoła jazdy na najwyższym poziomie. Teoria to przekazanie wiedzy z odrobiną humoru i zabawy. Praktyka to połączenie profesjonalizmu z miłą atomosferą. Egzaminy zdałem za pierwszym razem. POLECAM!!!

17-10-2014 19:10 Mateusz

Zajęcia teoretyczne prowadzone w sposób ciekawy dający możliwość solidnego przygotowania do egzaminu. Z instruktorów polecam Pana Mariusza. Jest bardzo miły i cierpliwy, a dzięki jego doświadczenu po 30h zdasz za 1 razem jak ja. :) POLECAM.

16-10-2014 11:51 Kamil

Wszystkim którzy chcą zdać za pierwszym razem serdecznie polecam tę szkołę. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Rafała świetnie przygotowują do teorii. Natomiast jeżeli chcesz zdać praktykę za pierwszym razem zapisz się do Jacka. On świetnie uczy i bawi. Dzięki Chłopaki za współprace i POLECAM wszystkim WT.

16-10-2014 10:32 Klaudia

Serdecznie polecam tą szkołę, zajęcia teoretyczne bardzo interesujące i zrozumiałe. W praktyce polecam instruktora Jacka, który spokojnie i cierpliwie przygotowuje do egzaminu, jest opanowany :) a egzamin zdany za pierwszym razem.

15-10-2014 06:50 Aneta

Profesjonalna szkoła jazdy! Wspaniałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego przez Pana Rafała atmosfera na wykładach super, miło sympatycznie wesoło! Jeśli chodzi o przygotowanie praktyczne, pan Albert to instruktor z długoletnim doświadczeniem i profesjonalnym podejściem do kursanta.Polecam wszystkim WT.

10-10-2014 14:57 Małgosia

Wytwórnia Talentów,najlepszą szkołą nauki jazdy! Zajęcia teoretyczne były prowadzone w sposób ciekawy, a jednocześnie dawały możliwość solidnego przygotowania się do egzaminu.W praktyce polecam Pana Mariusza. Jego cierpliwość i profesjonalizm, a przy tym wysoka kultura osobista, sprawiają, że 30h kursu staje się prawdziwą przyjemnością. Gorąco polecam Wytwórnię Talentów. :)

09-10-2014 14:09 Agnieszka

Polecam wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły jazdy Wytwórnie Talentów! Dzięki wykwalifikowanemu personelowi nauka i zdanie egzaminu to czysta przyjemność. Wykłady z Panem Rafałem były ciekawe, jasne, nawet najbardziej oporni opanują teorie. Bardzo dziękuję Panu Albertowi za dobre przygotowanie i cierpliwość. Złoty człowiek!!! Egzaminy zdane za 1 razem :)

03-10-2014 10:18 Nina

W 100% polecam!!! Najlepsza szkoła jaką można wybrać. Wykłady szybko mijały i były interesujące, natomiast jazdy z panem Albertem był samą przyjemnością. Najlepszy wybór EVER ^^

03-10-2014 08:30 Miona

Praktyka zdana za pierwszym razem! Dziękuję Panie Albercie, dziękuję Wytwórnio!!! :)

11-09-2014 20:18 Kasia

Szkolenie w Wytwórni Talentów to sama przyjemność! Dzięki temu OSK na prawdę można zdać wszystko za pierwszym razem. Szczególne podziękowania kieruję do instruktora Jacka - pełen profesjonalizm i idealne przygotowanie do egzaminu gwarantowane:) Z czystym sumieniem i zdecydowanie polecam każdemu Wytwórnię Talentów.)

11-09-2014 18:09 Patrycja

Polecam Wytwórnie Talentów!!! Zajęcia teoretyczne z Panem Rafałem były bardzo interesujące, zrozumiałe i wcale nie nudne :) A w praktyce polecam Pana Jacka, to prawdziwy profesjonalista. Dzięki niemu od dziś jestem kierowcą :) Dziękuje bardzo! :)

08-09-2014 21:52 Paulina

Baaaardzo polecam Wytwórnię Talentów, wykłady z Panem Rafałem to nie tylko nauka, ale również zabawnie i przyjemnie spędzony czas. W praktyce polecam Pana Alberta, najbardziej cierpliwy człowiek jakiego miałam okazje spotkać. Wyjeździłam 30h w miłym towarzystwie i przy okazji, zaczynając od zera przygodę z samochodem zdałam zarówno teorie jak i praktyke za pierwszym! Pełen profesjonalizm i bezstresowa atmosfera. Jednym słowem: DZIEKUJĘ :)

06-09-2014 11:22 Eliza

Bardzo duży PLUS! Bezstresowe zajęcia teoretyczne z Panem Rafałem to sama przyjemność i chęć do nauki. Na kursie otrzymałam wiele rad jak poradzić sobie z egzaminami. Praktyką dla mnie zajął się Pan Albert- złoty człowiek, godny polecenia. To on zwalczył moją niepewność na drodze. Jednym zdaniem szkoła warta polecenia. :)

29-08-2014 19:39 Mateusz

Polecam tą szkołę nauki jazdy jest bardzo dobra a z instruktorów polecam pana Mariusza jego doświadczenie pozwolilo mi zdać za pierwszym razem :)

29-08-2014 14:01 Dagmara

Jestem bardzo zadowolona z wyboru Wytwórni Talentów :D Zajęcia teoretyczne z p. Rafałem były interesujące i zrozumiałe :) Natomiast jazdy to sama przyjemność z moim instruktorem :D Polecam p. Ernesta-złoty człowiek ;) Przygotował mnie najlepiej dlatego od dziś jestem kierowcą :) Dziękuję za wspaniale spędzony czas, miłą atmosferę i rewelacyjne podejście do kursanta :D

21-08-2014 13:25 Marcin

Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne w super atmosferze, instruktorzy przesympatyczni. Wszystkie egzaminy zdane za 1 razem. Pozdrawiam i gorąco polecam!! :D

19-08-2014 12:21 Magdalena

Wytwórnia Talentów - BEZSTRESOWA SZKOŁA JAZDY:)Zajęcia teoretyczne z p . Rafałem sama przyjemność,jasno i zrozumiale.Zaś jazdy z p .Ernestem sama przyjemność,od podstaw nauczył mnie wszystkiego z dużym poczuciem humoru i cierpliwością ,dlatego tez od dziś jestem kierowcą zdane za pierwszym podejściem:)Wytwórnia Talentów -THE BEST!!!

09-08-2014 09:58 Gracja

Serdecznie polecam Wytwórnię Talentów :) Dzięki Panu Albertowi nauczyłam się jeździć bezpiecznie i z rozwagą, dzięki Panu Tomkowi uwierzyłam w siebie, wyszlifowałam swoje umiejętności i zdałam egzamin praktycznie bez stresu :) Dziękuję bardzo:)

28-07-2014 13:53 Ania

Testy i jazda zdane za pierwszym razem ;) Serdeczne podziękowania dla Pana Rafała za naprawdę ciekawe zajęcia oraz Pana Jacka- niesamowicie cierpliwego, wyrozumiałego i WYMAGAJĄCEGO instruktora ;) Po jazdach z Panem Jackiem egzamin to naprawdę nic strasznego.

21-07-2014 19:42 Miona

Bez wahania polecam szkołę wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć i przy okazji miło spędzić czas. Zajęcia teoretyczne z panem Rafałem dość ciekawe i całkiem zabawne ;) Co do jazdy... Panie Albercie ja wciąż nie mogę się nadziwić, że ma Pan do mnie tyle cierpliwości! Za co bardzo dziękuję ;) Nie ma lepszej szkoły od Wytwórni Talentów! :) Przy okazji pozdrawiam pana Krzysztofa oraz przemiłą Panią z biura WT. W takiej przyjaznej atmosferze aż chce się człowiekowi uczyć :)

14-07-2014 12:14 Czarek

Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę. Zajęcia teoretyczne nie były nudne, a wręcz przeciwnie, a jazdy z Panem Albertem to była sama przyjemność. Cierpliwy, wyrozumiały i ma świetne podejście do kursantów. Egzamin zdany za pierwszym razem też oznacza, że Pan Albert potrafi wszystkiego bezstresowo nauczyć :)

10-07-2014 07:53 Kaśka W

Jestem bardzo zadowolona że wybrałam tę szkołę;Zajęcia teoretyczne z panem Rafałem były super;Jazda z panem Albertem jest bezstresowa podziwiam go za cierpliwość i zrozumienie;Polecam wszystkim tę szkołę i pana Alberta;

08-07-2014 21:14 Ania

Bardzo polecam Ośrodek Jazdy 'Wytwórnia Talentów'. Świetni instruktorzy, potrafią dopasować się do potrzeb ucznia. Jestem bardzo zadowolona ze szkolenia w tym ośrodku, szczególnie mogę polecić instruktora Jacka Mazura , który bardzo fachowo szkoli, wykazując dużo cierpliwości wyrabia nawyki potrzebne do bezpiecznej jazdy , a w efekcie do zdania egzaminu. :D

07-07-2014 20:35 Piotr

Polecam

07-07-2014 18:32 Iga

WT godna polecenia :) Moim instruktorem był p. Albert. Z samochodem od miejsca kierowcy miałam styczność pierwszy raz dopiero na 1. lekcji i nie powiedziałabym, że szło mi za kółkiem świetnie, ale... Najwidoczniej p. Albertowi udało się wpoić mi podstawy i tak zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem! :) Polecam! Przystępna cena i miła atmosfera.

04-07-2014 15:29 Marta

Moj najlepszy wybor! Profesjonalne podejscie do kursanta. Zajecia teoretyczne sa jasne i zrozumiale, a jazdy z Panem Mariuszem rewelacyjne. Spokojny, opanowany i cierpliwy czlowiek a zarazem bardzo sympatyczny. Nigdy nie mialam stycznosci z samochodem a pierwsza jazda byla dla mnie rewelacyjna. Jazda z Panem Mariuszem to bezstresowa nauka i przyjemnosc. Naprawde polecam !!!! Warto!!!;)

28-06-2014 09:13 Magda

Pełen pozytyw polecam Wytwornie talentow. Profesjonalne podejscie, a co najwazniejsze „indywidualne"do kursanta, zajęcia teoretyczne przekazane w sposób jasny i zrozumiały a zajecia praktyczne z instruktorem czysta przyjemność.Gorąco polecam Pana Jacka, wyjśnia wszystko od podszewki wysłucha z cierpliwością i wytłumaczy. Polecam ta szkołe jazdy.:)

25-06-2014 12:26 Weronika

Mega szkoła, wszystko zrozumiale przedstawione, egzaminy zdane za 1 razem ;) Szczególnie polecam Tomka, bardzo miła atmosfera na jazdach ;)

01-06-2014 18:23 Marta

Hej ! Prawko zdane ;) Polecam wszystkim Wytwórnię ! Według mnie najlepsza szkoła w Radmiu. Cieszę się, że ją wybrałam. Pracują tu bardzo sympatyczni ludzie, instruktorzy śmieszni z super podejściem. Ja jeździłam z Panem Albertem, to super człowiek, 30 godzin spędziłam w rewelacyjnej atmosferze, mega zabawny, otwarty, miałam z nim super kontakt POZDRAWIAM i polecam !

29-03-2014 10:46 Kamil

W czwartek zdałem za 1 razem praktykę, teorie za 2.Polecam wszystkim Wytwórnię Talentów ponieważ jest to bardzo dobra szkoła nauki jazdy profesjonalizm i dobre podejście do kursanta gorąco polecam Pana Jacka z ,którym miałem jazdy i przygotował mnie do egzaminu w 100%,na egzaminie nie było niczego nowego jezdzilem w miejscach w które zabierał mnie pan Jacek na jazdach. Polecam!!!!

20-03-2014 09:05 Dorota

Wczoraj zdałam praktykę za pierwszym razem! Polecam Wytwórnię wszystkim tym, którzy myślą o zrobieniu prawa jazdy. Szczególnie polecam p. Jacka. Profesjonalista w każdym calu :) Pozdrawiam i polecam :)

07-03-2014 19:10 Maja

Wytwórnia Talentów jest najlepszą szkołą wartą polecenia szczególnie maturzystom. Wykłady w godzinach elastycznych, terminy jazd - również. Wszystko odbywa się wśród miłych osób, miła i bezstresowa atmosfera :). Taki profesjonalizm za tak niską cenę naprawde sie opłaca :) !

03-03-2014 12:38 Piotr

WT to pelen profesjonalizm. Zajecia prowadzone w szkole byly bardzo ciekawe i duzo z nich wynioslem. Jazdy z Panem Albertem to czysta przyjemnosc i bez stresowa nauka, bardzo mu dziekuje. Bardzo sie ciesze ze ta szkole wybrem. Teorie i praktyke nie bylo wcale cieszko zdac. Podsumuwujac szkola godna uwagi. Pozdrawiam p. Alberta i p.Grzeska. Polecam!!!

28-02-2014 20:38 Kamil

Wytwórnia Talentów już sama nazwa wskazuje, że egzaminu nie da się nie zdać :D Wykłady prowadzone przez Pana Grzegorza nigdy cię nie zanudzą bo przebiegają w miłej atmosferze :D Co do zajęć praktycznych nie ma się do czego przyczepić Pan Jacek prowadzi je w sposób nienaganny a przede wszystkim jest świetnym nauczycielem nie tylko pod kątem egzaminu ale późniejszej jazdy w życiu codziennym :D Na prawdę polecam i zachęcam do wyboru tej szkoły :)

20-02-2014 17:31 Cezary

WT to zdecydowanie jedna z najlepszych szkół nauki jazdy w Radomiu! Zajecia teoretyczne ciekawe, fajnie prowadzone. Pozdrawiam instruktora Jacka który nauczył mnie jeździć, zdałem za pierwszym, dzięki dobremu wyszkoleniu na egzaminie stres był umiarkowany. TANIO i SOLIDNIE. Polecam!

11-02-2014 16:30 Arrrdian ^^

Widac ze Pan Albert doskonale rozumie sie z kobietami :D, pozdrawiam go!!!,świetny instruktor !!!

11-02-2014 14:24 Kuba

Pozdrawiam Pana Alberta! Bardzo Dobry Instruktor

28-01-2014 08:07 Monika

Kurs odbywałam w innej szkole, natomiast z powodu nieudanego egzaminu miałam przyjemność dokupić lekcje z P. Albertem. Okazał się to świetny wybór, dzięki czemu udało się zdać praktykę i mogę cieszyć się prawem jazdy!

25-01-2014 11:19 Renata

Polecam wszystkim WT -profesjonalne podejście kompetentni instruktorzy wszystko na wysokim poziomie. dziekuje instruktorom Jackowi i Krzyskowi dzieki ich cierpliwosci i talentowi DZISIAJ zdałam za PIERWSZYM RAZEM :)POZDRAWIAM

11-01-2014 11:53 Ewelina

Szczerze polecam tą szkołę jazdy , miałam przyjemność jeździć z Panem Jackiem Mazur. Dziękuje że trafiłam na tę szkołę i podpisuje się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami . Polecam z szczerego serca.

10-01-2014 16:56 Karolina

Dziś się udało:) Szkoła warta polecenia:) Żałuje tylko, że nie robiłam w niej całego kursu, tylko miałam jazdy doszkalające. Jazdy miałam z p. Albertem- sama przyjemność, zero stresu a przy tym wszystko dobrze wyjaśnione. Polecam wszystkim:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

18-12-2013 22:22 Piotr

Nawet na wykłady chętnie chodziłem bo były bardzo ciekawie prowadzone :] Jazdy miałem z Panem Albertem i dzięki niemu udało mi się zdać za pierwszym razem (teorie też :p)! Polecam każdemu i oby więcej Talentów na polskich drogach! :D

14-12-2013 14:20 Jolanta

Bardzo się cieszę że wybrałam właśnie tą szkołę :) Świetne przygotowanie teoretyczne z Panem Grzegorzem , dzięki temu egzamin zdałam za pierwszym razem :) I oczywiście ogromne podziękowania dla Pana Alberta , bezstresowo przygotował mnie do egzaminu praktycznego , i dzięki temu również zdałam za pierwszym razem :) Z całego serca polecam tą szkołe nauki jazy ponieważ moim zdaniem jest to najlepsza szkoła w Radomiu :)

13-12-2013 16:53 Agnieszka

Z czystym sumieniem polecam Wytwórnię Talentów! Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu. :) Zajęcia z teorii u p. Grzegorza przeprowadzane profesjonalnie i z poczuciem humoru dzięki czemu nie ma nudy i wiedza szybciej trafia do kursantów :) Jeśli chodzi jazdy - p. Jacek to najlepszy instruktor. :) Jazda z nim to sama przyjemność. Jazdy prowadzone bezstresowo, z poczuciem humoru, ale nie zapominając o nauce do egzaminu. Polecam WYTWÓRNIĘ TALENTÓW!!

09-12-2013 13:37

Ze szczerego serca mogę polecić jedną z najlepszych szkół jazdy w Radomiu WYTWÓRNIĘ TALENTÓW ! Po pierwsze kompetencje, duża wiedza, wysoka kultura oraz indywidualne podejście do kursanta sprawiło, że byłam bardzo zadowolona z kursu :) zostałam dobrze przeszkolona i egzamin mam za sobą! :) Pan Jacek to świetny i profesjonalny instruktor, najlepszy fachowiec w swojej dziedzinie, nie wolno jednak zapomnieć jeszcze o Panu Grzegorzu który równie dobrze wykładał teorie ;) polecam dla wszytkich ;)

07-12-2013 13:02 Julita S

Z calego serca polecam Wytwornie Talentow!!:) Jest to profesjonalna i moim zdaniem najlepsza szkola jazdy w Radomiu. Zostalam perfekcyjnie przygotowana do egzaminu teorycznego i praktycznego oba zdalam za pierwszym razem:) Wiedze z teorii wykladal p.Grzegorz. Jego wiadomosci swietnie trafialy do umyslow kursantow. Jezeli chodzi o instruktora byl nim p. Jacek Mazur - fenomenalny czlowiek!:) Ma duze poczucie humoru , ogromna wiedze , zawsze punktualny.:) Na jazdy z Nim chodzilam z ogromna przyjemnoscia , widac ze w te prace wklada duzo wysilku i serca , a co najwazniejsze potrafi zmotywowac nawet najciezszy przypadek!:) Jesli na prawo jazdy to tylko do Wytworni Talentow!!:) Jeszcze raz goraco polecam i pozdrawiam!:)

28-11-2013 15:18 Ola

Jak najbardziej polecam! Bardzo dobre przygotowanie pod względem teoretycznym przez Pana Grzegorza (egzamin zdany za 1 razem), a jeszcze lepsze pod względem praktycznym. Ogromne podziękowania dla Pana Rafała za cierpliwość, bardzo miłą i radosną atmosferę podczas jazd, a przede wszystkim za wspaniałe przygotowanie do egzaminu :) Śmiało mogę powiedzieć, że Wytwórnia Talentów to najlepsza szkoła nauki jazdy! :)

27-11-2013 19:36 Maciej

Witam polecam każdemu Wytwórnię Talentów. Wykłady przeprowadzone w sposób profesjonalny i zabawny :D Wielkie podziękowania dla Pana Alberta za solidne przygotowanie do egzaminu i za mile spędzone 30 godzin, trzeba przyznać porządny facet :) Egzaminy zdane za pierwszym razem :D SERDECZNIE POLECAM KAŻDEMU WYTWÓRNIE TALENTÓW!

14-11-2013 18:28 Michał Kowalski

Zastanawiam się od czego zacząć ocenę tej szkoły jazdy :) Walne z grubej rury. Wytwórnia talentów to naprawdę bardzo dobra i profesjonalna szkoła. Wszystko bezstresowo i optymistycznie. Nie ma tu mowy o fuszerce. Ludzie z którymi miałem kontakt uczą dosłownie od zera do zdanego egzaminu. Dziś zdałem i jestem prze szczęśliwy że to właśnie do tej szkoły się zapisałem i tam też będe odsyłał każdego znajomego. Na koniec pozdrawiam instruktorów : Pana Ernesta , Pana Rafała i Pana Alberta z którymi miałem przyjemność jeździć i słuchać naprawde cennych rad. Brawo !! Jako kursant daje ocene 10/10

08-11-2013 16:53 Justyna

Jeśli iść na prawo jazdy to tylko do Wytwórni Talentów!! Bezstresowa atmosfera to jest prawda. Miałam przyjemność jeżdżenia z 3 instruktorami każdy z nich ma bardzo dobre podejście do kursanta, można z nimi się pośmiać i pożartować lecz też nauczyć się przy nich jazdy samochodem. Polecam szczególnie Pana Alberta ma świetne podejście do kursantów, umie wszystko jasno tłumaczyć, dzięki niemu egzamin zdałam za pierwszym razem :)

23-08-2013 19:16 Maciek

Pierwszą sprawą są wykłady, który prowadzi miły pan w zabawny sposób, dzięki czemu mnóstwo przydatnych informacji zostaje w głowie. Druga jazdy, których instruktorem był p. Jacek. Uwierzcie gość zna się na swojej robocie: ma indywidualne podejście do każdego, CIERPLIWOŚĆ, udziela mnóstwa uwag przydatnych po egzaminie. Trzecia sprawa, to przestępna cena, miła pani w biurze, która zawsze częstuje herbatką i miła atmosfera panująca na kursie. Praktykę i teorię zdałem za pierwszym razem. PRZYPADEK? NIE SĄDZĘ!!

03-08-2013 15:44 Martynka

Profesjonalna szkoła jazdy! Miałam przyjemność spędzić 30h z instruktorem Ernestemi musze przyznać, że to wspaniały człowiek. Świetne podejście do ucznia, bezstresowa nauka i jakże miła atmosfera. Dużo śmiechu i żartów nie zapominając oczywiście o nauce. Atmosfera zawsze rozładowana także zero jakiegokolwiek stresu. Jazdy z Ernestem to czysta przyjemność. Z niecierpliwością wyczekiwałam kolejnych jazd i aż żal mi je było kończyć. Serdecznie polecam!

22-07-2013 06:43 Michał

Najlepsza szkoła jazdy w Radomiu! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego, prawko zdałem za pierwszym razem.:) Polecam instruktora Jacka;)

11-07-2013 20:54 Karolina

Witam wszystkich. Z czystym sumieniem polecam tę szkołę jazdy!!! Jacek Mazur to najlepszy instruktor, jakiego mogłam spotkać. Profesjonalnie i rzetelnie tłumaczył mi wszystko, krok po kroku. Były wzloty i upadki, ale prawdziwy profesjonalista potrafi zmotywować do pozytywnego myślenia. Nawet mylenie przeze mnie kierunków lewo - prawo - po pewnym czasie odeszło w zapomnienie. Luźna atmosfera podczas jazd, trochę śmiechu, nauka przez wyrobienie dobrych nawyków... Dobre porady, świetna atmosfera, zero stresu, miły instruktor...to właśnie Wytwórnia talentów!!!!! Szkołę polecił mi szwagier i nie żałuję!!!! POLECAM!

20-06-2013 14:25 Maciek

Profesjonalna szkoła jazdy! Wspaniałe przygotowanie do egzaminu teoretycznego przez Pana Grzegorza atmosfera na wykładach super, miło sympatycznie wesoło! Jeśli chodzi o przygotowanie praktyczne, instruktorzy z długoletnim doświadczeniem przygotują profesjonalnie do egzaminu. Współpraca z Panem Albertem, Ernestem oraz Grzegorzem przebiegała bardzo dobrze ich doświadczenie pozwoliło mi zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem! Polecam WYTWÓRNIE TALENTÓW WSZYSTKIM TYM, CO CHCĄ NAPRAWDĘ NAUCZYC SIĘ JEŹDZIC!

17-06-2013 19:36 Aleksandra Mamba Jabłońska

Moim instruktorem był Ernest, nie sądziłam, że mogę trafić na takiego super i człowieka i instruktora, co dla mnie najważniejsze to to, że atmosfera na jazdach zawsze była luźna, umieliśmy pożartować, porozmawiać na każdy temat a razem z tym również się uczyć, i to cenie, bo nie ma to jak profesjonalizm wraz z poczuciem humoru, zaś na teorii u Pana Grzegorza było zawsze kupę śmiechu, a co najlepsze, mogliśmy wymieniać się swoimi zdaniami oraz pytać i zawsze uzyskiwaliśmy odpowiedź, atmosfera była niezapomniana w wynikiem tego cudownego kursu w tej szkole jest zdany egzamin teoretyczny za pierwszym razem na 72pkt oraz egzamin praktyczny zdany oczywiście również za pierwszym razem z jednym błędem tylko, ale to ze stresu na górce nie zgasła mi kontrolka a za tydzień już odbieram mój dokument, także jestem królową szos dzięki Wytwórni Talentów! Pozdrawiam;))))

09-06-2013 16:25 Katarzyna

Jeśli rozpocząć przygodę z prawem jazdy to tylko w Wytwórni Talentów. Pełen profesjonalizm w przemiłej atmosferze. Wspaniali instruktorzy. Miałam przyjemność jeździć z Tomkiem, Panem Krzysztofem i Ernestem. Charakteryzują się wysoką kulturą osobistą, w naukę jazdy wkładają dużo wysiłku i serca, są bardzo elastyczni, dostosowują się do kursanta, naprawdę im zależy, aby rzetelnie przygotować ucznia do zdania egzaminu. Ernest dodatkowo rozbraja człowieka poczuciem humoru i bardzo przyjaznym usposobieniem. Zawsze będę miło wspominać te jazdy i bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do tej szkoły. Rozmawiałam z koleżankami, które robiły kurs w innych szkołach, nie ma porównania! Wytwórnia jest najlepsza! Wszystkim instruktorom dziękuje z całego serca i szczerze ich polecam.

25-04-2013 18:14 Michał Kozienice

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Profesjonalne nauczanie, w bardzo miłej atmosferze... TEORIA oraz PRAKTYCZNY za 1 razem: D... Polecam Jacka Mazura i dziękuje serdecznie za perfekcyjna naukę:)

24-04-2013 18:48 Klaudia

Wytwórnia Talentów to najlepszy wybór, jakiego mogłam dokonać, bardzo się cieszę, że właśnie tam zaczęłam uczyć się jeździć samochodem od postaw aż do zdania egzaminu;) polecam Pana Jacka! Ma doskonałe podejście do każdego kursanta, nawet do najcięższych przypadków :D i świetne poczucie humoru dzięki czemu nauka jazdy to sama przyjemność i dobre nawyki szybko zapadają w pamięć ;) GORĄCO POLECAM!

23-04-2013 17:54 Jarek

Jacek -polecam gość godny polecenia. Cierpliwość to jego największy atut. Ja nie wierzyłem w siebie tak mocno, jak on we mnie:) Zdałem 18.04.2013.Polecam
gorąco tą szkołę.

22-04-2013 22:32 Norbert

Fajna szkoła jazdy. Kadra ma profesjonalne podejście do ucznia. Żaden z instruktorów nie tworzy bariery w relacjach z uczniem. Szczególnie Pan Jacek, z którym przesiedziałem 30 godzin w samochodzie i mogłem porozmawiać na każdy temat ( w szczególności o wojsku i sporcie). Dzięki tej szkole naprawdę odkryłem swój talent do jazdy :p. Gorąco polecam tę szkołę:)

22-04-2013 21:36 Justyna P.

Wytwórnia Talentów to najlepsza szkoła jazdy. Wiem, bo sama tam uczyłam się jeździć. Instruktor Jacek jest super. Dzięki niemu mam prawko. Naprawdę im zależy by dobrze wyszkolić przyszłych kierowców. Bardzo, bardzo polecam.

16-04-2013 20:50 Adrian

Miałem wykupowane kilka godzin w tej szkole jazdy, na prawdę jedna z nielicznych szkół, na którą warto zwrócić uwagę. Profesjonalna kadra nauczycieli, z instruktorem można porozmawiać, pośmiać się i dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy - I wchodzi szybko w pamięć przy dobrej atmosferze, żałuję tylko, że nie robiłem całego kursu, a tylko brałem dodatkowe godziny przed egzaminem. Polecam!:)

15-04-2013 15:34 Gosia

Super szkoła jazdy, przemiły instruktor, Pan Krzysztof. Ogromna wiedza, poczucie humoru, po prostu rewelacja...Żałuję tylko tego, że nie robiłam kursu w tym ośrodku tylko dokupiłam jazdy doszkalające... Ale było warto, szkoła warta polecenia.

14-04-2013 09:33 Martyna

Podziękowania dla Wytwórni Talentów;) polecam wszystkim wyśmienita obsada, prawdziwa WYTWÓRNIA TALENTÓW instruktorzy maja duże poczucie humoru, ale i duża wiedzę, którą przekazują kursantom. Polecam Pana Jacka ---> pozdrowionka;)

11-04-2013 14:32 Daria

Z Panem Krzysztofem jeździłam zanim jeszcze powstała Wytwórnia Talentów. Polecił mi Go mój narzeczony ( też uczył się jeździć z Panem Krzysiem). Jazdy wspominam i będę wspominała do końca życia, gdyż jest to najlepszy instruktor na świecie, zdałam za pierwszym razem, z resztą tak jak większość kursantów Pana Krzysztofa:) Ze stoickim spokojem i wytrwałością dokładnie tłumaczy krok po kroku.. Dziękuje Panie Krzysztofie za znakomitą naukę i technikę jazdy samochodem oraz miłą atmosferę w czasie nauki:) Polecam mojego instruktora wszystkim moim znajomym, i mogę Wam zapewnić, że WYTWÓRNIA TALENTÓW to DOBRY WYBÓR! Polecam!!:) 

26-02-2013 18:59 Angelika

Jednym z moich najlepszych wyborów, które dokonałam była decyzja o zrobieniu prawka, (z czego zawsze śmiałam się i mówiłam wszystkim, że ja nigdy nie nauczę się jeździć). Wybrałam wytwórnię talentów, ponieważ słyszałam o niej same bardzo dobre opinie:) a jeszcze lepsze o instruktorach tego ośrodka nauki jazdy:) Moim instruktorem był Tomek:) Jemu bardzo dziękuję i zawdzięczam to, że z tak ogromną cierpliwością i życzliwością nauczył mnie wszystkiego od podstaw: D kompetentny, zawsze punktualny, miły, a przede wszystkim tak jak już wcześniej wspomniałam niesamowicie cierpliwy (ani razu nawet nie krzyknął: P) Miałam tez przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem i Panem Ernestem:) Godziny spędzone z każdym z tych Panów, to na prawdę sama przyjemność:) Z całą odpowiedzialnością każdemu zawsze polecę tylko Wytwórnię Talentów:) Pozdrawiam:)

19-01-2013 17:41 Katarzyna

Super to za mało bardzo super szkoła jazdy niema takiej w RADOMIU INSTRUKTORZY BARDZO MILI PAN RAFAL JEST CIERPLIWY MOZNA Z NIM JEZDZIC DNIAMI I NOCAMI

19-01-2013 11:29 Ewa

Super szkoła, poleciłabym ją każdemu, (zwłaszcza, kto boi się usiąść za kierownicą). Instruktor - Rafał - sprawił, że nie tylko przezwyciężyłam lęk przed samochodem, ale doskonale wszystkiego nauczył i cierpliwie wszystko wyjaśniał, tak, że wręcz pokochałam jadę autem. Instruktorzy prześwietni, mili, rzeczowi, cierpliwi i kompetentni.

14-01-2013 19:38 Ula

Moim "nauczycielem" był Pan Krzysztof i lepiej trafić nie mogłam.....w ogóle szkoła jest super fajna, jeździsz, kiedy chcesz, skąd chcesz, odwiozą, dobra cena, czas jazdy wykorzystany na maxa, czego tu więcej chcieć? Ja jestem b. zadowolona i już nie mogę się doczekać swojego auta żeby pojeździć a nie umiałam prawie nic. Zdałam za pierwszym razem i w ogóle zero stresu na praktycznym:) Pewnie pozostali instruktorzy też są świetni, ale ja polecam P. Krzysztofa, to cierpliwy i mega pozytywny człowiek....... po drugich jazdach wierzysz, że zdasz, niesamowite, pozdrawiam serdecznie całą ekipę WT.

12-01-2013 19:30 Marta

Super szkoła nauki jazdy, polecam ją gorąco. Zdałam za pierwszym razem:):):)

10-01-2013 14:27 Mariusz

Polecam Rafała Łapkę, spokojny, cierpliwy i sympatyczny gość, jazdy w miłej atmosferze, można się pośmiać i pogadać, nawet nie ma jak się zestresować jadąc obok niego: D ogólnie od Wytwórni emanuje profesjonalizm, nie wahałbym się nawet chwili, gdybym miał znowu wybierać szkołę jazdy: D P.S. Zdałem za pierwszym razem, Pan Rafał wszystkiego mnie nauczył perfekcyjnie:)

07-01-2013 18:53 Martyna

Ośrodek ten został mi polecony i ogromnie cieszę się, że zdecydowałam się na kurs właśnie w nim. O instruktorze, którego przydzieliła mi szkoła mogę powiedzieć wiele dobrego. Cierpliwość, którą się wykazał była dla mnie bezcenna. Egzamin zdałam za drugim podejściem. Dziękuje Wytwórni i Rafał Łapka!:D

08-12-2012 07:41 Edyta

Rafał był moim instruktorem jest to wspaniały, cierpliwy, życzliwy, wyrozumiały facet:), który tyle godzin ze mną wytrzymał i dotrwał do końca (ostatnie godziny były niestety dzisiaj: (): D Rafał nauczyłeś mnie tylu rzeczy, dzięki Tobie przełamałam wszelkie bariery na drodze, przede wszystkim nauczyłeś mnie wszystkiego, czegoś, o czym nie miałam zielonego pojęcia: D Dzięki Tobie i Wytwórni Talentów wiem, że nadaję się na kierowcę: D Polecam wszystkim, Oni wiedzą jak nauczyć kogoś jeździć. Spokój, opanowanie, skupienie...to podstawa !!!!dziękuje raz jeszcze :DD

06-12-2012 18:01 Monika

Bardzo się cieszę, że wybrałam Wytwórnię Talentów. To JEDYNA SZKOŁA w Radomiu, która naprawdę oferuje kursantom pełen profesjonalizm, życzliwość i wysoką kulturę jazdy, a na to zwracałam szczególną uwagę. Jeździłam z Jackiem-to super instruktor, perfekcyjny, rzeczowy, wyrozumiały i z poczuciem humoru, nauczył mnie bezpiecznej, defensywnej i dynamicznej jazdy, więc na egzaminie nie miałam żadnych problemów, aby przekonać egzaminatora do swoich umiejętności. Miałam przyjemność jeździć także z Rafałem-to były tylko trzy godziny, ale wystarczyły, by pokazał się, jako świetny instruktor, a do tego oaza łagodności i spokoju:) BARDZO JESTEM WDZIĘCZNA JACKOWI I RAFAŁOWI-DZIĘKI WAM NAPRAWDĘ ODKRYŁAM TALENT DO JAZDY:) Wszystkich zachęcam, aby robili kurs na prawko w Wytwórni Talentów! Żadnego ryzyka, same korzyści, a instruktorzy czyste złoto!!!Pozdrawiam:)))

25-11-2012 15:51 Magda

Szkołę mogę polecić z czystym sumieniem, satysfakcja gwarantowana!:)

25-11-2012 15:50 Anna

Bardzo!!! Mili i kompetentni instruktorzy. Polecam wszystkim.

21-11-2012 20:56 Klaudia

Miałam przyjemność jeździć z Panem Krzyśkiem i Ernestem, wielkie ukłony w ich stronę. Gwarantuje, że takiej atmosfery nie będzie nigdzie, a swoje przeszłam. Odpowiedni ludzie, na odpowiednim miejscu. Dziękuje bardzo.:)

16-11-2012 20:23 Ewa

Wytwórnia Talentów to bez wątpienia najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w całym Radomiu, a wszystkie inne po prostu przy nim padają!!!!Począwszy od bardzo miłej obsługi w biurze przez przesympatyczną Panią. Cała ekipa Wytwórni jest fenomenalna, ale dla mnie i tak najlepszym instruktorem pod słońcem jest Tomek Kamiński, który był tak bardzo wytrwały, szczególnie na samym początku, baaardzo miły, zero krzyków, nerwów, wszystko mi wyjaśniał krok po kroku, spokojnie, i zawsze godziny jazd rozpisywał tak, aby mi pasowało, i nie mogę nie dodać, że przy tym jest bardzo młody i przystojny:)!!Po prostu CUD, MIÓD i ORZESZKI:), dlatego polecam bardzo gorąco wszystkim TYLKO ten ośrodek i TYLKO tych instruktorów, bo nigdzie indziej takich nie znajdziecie:):):) po prostu zdacie prawko za pierwszym razem:): D

28-09-2012 21:15 Karolina SSs.

A więc, Pana Krzysztofa poznałam wcześniej niż Wytwórnia Talentów, ale fakt jest faktem!. Zdałam za pierwszym razem, a kurs przechodziłam w przemiłej atmosferze, i w zapewnieniach, że uczę się u samego Mistrza: P. Myślę, że Wytwórnia Talentów to doskonała inwestycja!!. Polecam ją na własną odpowiedzialność:-). Pozdrawiam:-).

21-09-2012 18:58 Damian

Super szkoła jazdy! Świetne podejście do klienta, miła atmosfera podczas kursu, zero stresu. Jestem mega zadowolony, zdałem za pierwszym razem w dzień swoich 18 urodzin.:) Jazdy będę wspominał bardzo dobrze, pozdrawiam Pana Krzysztofa i gorąco polecam całą ekipę Wytwórnii Talentów!

30-08-2012 14:02 Marta

Z Panem Krzysztofem jeździłam zanim jeszcze powstał Wytwórnia Talentów, nie zmienia to jednak faktu, że zawsze będę bardzo miło wspominać godziny spędzone na nauce jazdy i luźniejszych pogawędkach:) Bezstresowo, miło, grzecznie:) Gorąco polecam:)

22-08-2012 10:16 k...

Najlepsza szkoła jazy pod słońcem!!!:) Takich instruktorów nie ma nigdzie:) gorąco polecam!!:):)

21-08-2012 18:31 Juliiii

Super szkoła jazdy. Polecam naprawdę. Pan Jacek jest świetnym instruktorem! Nigdzie w Radomiu takiego nie znajdziecie. Wszystko wyjaśni spokojnie, perfekcyjne podejście do kursanta. Z takim instruktorem można konie kraść! :)

02-08-2012 15:51 Marzena

Bardzo mili instruktorzy oraz miła atmosfera z przyjemną nauką jazdy. Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kursantom i kursantkom .;P;D

ROZPOCZĘCIE KURSU

15 października 2019

wtorek

godz. 16:00

*** KURS kat. B ***

1300 zł

*** GRATIS w CENIE KURSU ***

Materiały do nauki

(pełna baza pytań na kat. B)